Bedrijfsfilm, vertel uw verhaal, geef een kijkje achter de schermen, aan de slag!

Als bedrijf bent u constant bezig met het uitblinken tussen uw concurrenten. Daarbij mag een mooie bedrijfsfilm niet ontbreken.

Bedrijfsfilm Zwolle

Ben je razend nieuwsgierig wanneer je een video op een website ziet staan? En kun je niet wachten om op de play button te drukken? Precies dat gevoel kun je ook creëren bij je (potentiële) klanten. Een bedrijfsfilm laten opnemen, kan de klant overhalen om te kiezen voor jouw producten of diensten. Red Diamonds is een jong en dynamisch bedrijf, dat al jaren gespecialiseerd is in het maken van bedrijfsfilms in de regio Zwolle. Voor zowel grote als kleine bedrijven maken wij bedrijfsvideo’s. Zo kunnen we ook jouw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Waarom investeren in een bedrijfsfilm?

Video wint steeds meer aan populariteit. Maar liefst tweederde van alle zoekopdrachten zijn gerelateerd aan video’s. Vergeet de gedachte dat een bedrijfsfilm laten opnemen in Zwolle, achterhaald is. Het wordt juist steeds populairder en je kunt de aandacht trekken van jouw potentiële klanten. Een bedrijfsvideo prikkelt daarnaast de zintuigen meer dan een tekst. Wij zorgen ervoor dat de boodschap goed blijft hangen bij je doelgroep, waardoor je mogelijke klanten je blijven herinneren. Een bedrijfsfilm in Zwolle laten opnemen is dus dé manier om je te profileren bij je potentiële klanten!

De werkwijze van Red Diamonds

Voor een bedrijfsfilm in de omgeving van Zwolle ben je bij Red Diamonds aan het goede adres. Wij werken volgens een vaste werkwijze zodat je altijd weet waar je aan toe bent. We maken eerst kennis met jouw onderneming. Vervolgens gaan we samen brainstormen over wat je wilt uitstralen met de video en op welke manier. Daarna overleggen we op welke dagen het schikt om de bedrijfsvideo in de regio Zwolle op te nemen. Jouw bedrijfsfilm
wordt opgenomen en is na de montage en mogelijke feedback, klaar om verspreid te worden. Wij maken enkel gebruik van 4k resolutie, wat haarscherpe beelden oplevert.

Vragen over een bedrijfsfilm laten maken nabij Zwolle?

Wil je je klanten nóg meer te imponeren met jouw prachtige locatie in de bedrijfsvideo? Kies dan ook voor drone beelden die wij voor je kunnen maken. Wat voor bedrijfsfilm je ook voor ogen hebt, wij maken een concept gericht op de doelgroepen van je product en dienst. Bij vragen kun je contact opnemen door een mail te sturen naar info@reddiamonds.nl. Wacht dus niet langer; laat een bedrijfsfilm nabij Zwolle opnemen en imponeer!

WAAROM ZOU U EEN BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN?

CONCEPT OP MAAT
Wij maken een concept gericht op de doelgroeppen van uw product of dienst
4K RESOLUTIE
Red Diamonds maakt gebruikt van High-End video camera’s die de haarscherpe beelden leveren voor uw bedrijfsfilm
DRONE BEELDEN
Wij bieden een mooi en effectief perspectief van boven, hiermee kunnen we uw showroom of locatie mooi verwerken in de bedrijfsfilm
Inzicht
Hiermee geeft u inzicht in uw bedrijf. Daarnaast wekt u door middel van een bedrijfsfilm vertrouwen op bij de klant.
Ook loopt u een stapje voor op andere bedrijven binnen uw branche.

Vertel uw verhaal

Red Diamonds is van mening dat een sterke bedrijfsfilm begint met een goed verhaal.
Hiermee richten we direct op de juiste doelgroepen en creëren we bij het kijken van een bedrijfsfilm een band.
Een band die het verschil kan maken tussen een aankoop van uw product of dienst. Wij zijn gevestigd in Zwolle, maar werken voor klanten door heel Nederland.

Aan de slag!

ONZE KLANTEN

Deze klanten kozen al voor een eigen bedrijfsfilm van Red Diamonds

WestCord Hotels
Gemeente Coevorden
Luxury Floors
Desperados
Trifecta
Soulvation

“De Luxury Floors Impressie video geeft alle facetten van ons bedrijf goed weer, de klant krijgt vertrouwen in hetgeen wat hij/zij ziet en straalt professionaliteit uit. Echt onmisbaar op onze website!”

Luxury Floors

“Wij werken als Soulvation heel graag samen met de mannen van Red Diamonds. Ze weten altijd de sfeer zoals die ook daadwerkelijk in de club of op het festival was, goed vast te leggen én er zelfs nog wat aan toe te voegen. Slimme en snelle montage afgewisseld met lekkere, vaak originele muziek. Das de kern van goede filmpjes, verhalen vertellen. Dat kunnen zij als geen ander. Hulde!”

Soulvation (Ronald Molendijk & Erland Galjaard)

“Goed voorbereid, Hoge werk ethiek, Flexibel kunnen bij schakelen & gepassioneerd in het vak”

Ali Bouali (Label eigenaar SPEC Entertainment)

Aan de slag!

Neem contact met ons op voor uw eigen bedrijfsfilm