0644327172 OF 0652316412 INFO@REDDIAMONDS.NL

BEDRIJFSFILM AMSTERDAM

Als bedrijf bent u constant bezig met het uitblinken tussen uw concurrenten. Daarbij mag een mooie bedrijfsfilm niet ontbreken.

VERTEL JE VERHAAL

Een bedrijfsfilm over uw bedrijf in Amsterdam laten maken? Laat dat maar over aan de mannen van Red Diamonds! Een professionele bedrijfsvideo waarin uw verhaal tot uiting komt, maakt dat u met uw bedrijf opvalt. Want u kunt nog zo’n mooi verhaal op papier zetten, uw potentiële klanten gaan dit niet lezen in hun kostbare tijd. In de content snacking-wereld waarin we leven voert video de boventoon!

Waarom een bedrijfsfilm in Amsterdam laten maken?

Er bestaan talloze redenen om een bedrijfsfilm in Amsterdam te laten maken. Allereerst geeft het uw website en daarmee uw onderneming een erg professionele uitstraling. Bovendien is het dé manier om een boodschap over te brengen. Zwart op wit is het ontzettend moeilijk om emotie in een boodschap te leggen, maar met video is alles mogelijk!

Beter vindbaar worden

Uw bedrijfsvideo deelt u niet alleen op uw eigen website, dat zou zonde zijn. U kunt een bedrijfsvideo over uw bedrijf in Amsterdam ook uitstekend delen op diverse andere kanalen. Facebook en Instagram zijn goede voorbeelden, aangezien mensen veel meer geneigd zijn een video te bekijken, dan bijvoorbeeld een artikel te lezen.

Maar het belangrijkste kanaal om uw bedrijfsvideo in Amsterdam te delen is natuurlijk YouTube. YouTube is, na Google, namelijk ‘s werelds grootste zoekmachine. Door met uw video goed te scoren op de zoektermen die voor u van belang zijn, trekt u meer bezoekers naar uw website! Bovendien waardeert Google de aanwezigheid van diverse soorten content (tekst, afbeeldingen, audio, video) op uw website. De implementatie van uw bedrijfsvideo in uw eigen website loont dus zeker ook!

Meer omzet!

Leuk natuurlijk, die extra bezoekers, maar een bedrijfsvideo in Amsterdam laat u uiteindelijk natuurlijk maar met één reden maken: meer verdienen! En dat het werkt blijkt uit diverse onderzoeken, die laten zien dat consumenten meer geneigd zijn een product te kopen, na het zien van een video.

CONCEPT OP MAAT

Wij maken een concept gericht op de doelgroeppen van je product of dienst
.

4K RESOLUTIE

Red Diamonds maakt gebruikt van High-End video camera’s die de haarscherpe beelden leveren voor je bedrijfsfilm

DRONE BEELDEN

Wij bieden een mooi en effectief perspectief van boven, hiermee kunnen we je showroom of locatie mooi verwerken in de bedrijfsfilm

Storytelling middels video

Bij het maken van een bedrijfsfilm in Amsterdam is het van groot belang dat u zich verplaatst in de potentiële klant. Het is de bedoeling een aansprekend verhaal te vertellen. Een verhaal waarin de klant zijn of haar probleem herkent en opmerkt dat uw bedrijf daarvoor de oplossing biedt. Dit doet u niet door met cijfers te strooien en van de daken te schreeuwen dat u de beste bent.

In de bedrijfsfilm over uw Amsterdamse onderneming kruipt u in de huid van de bezoeker. Verwerk bijvoorbeeld het verhaal van een tevreden klant in uw bedrijfsvideo. Wanneer een buitenstaander vertelt hoe goed u bent, wekt dit meer vertrouwen dan wanneer u dit zelf doet!

Bedrijfsfilm in Amsterdam met dronebeelden

Uniek aan een bedrijfsfilm in Amsterdam gemaakt door Red Diamonds is dat we gebruikmaken van dronebeelden. Dit levert prachtige shots op en wekt bovendien onbewust vertrouwen. U biedt immers letterlijk een helikopterview, waardoor de schijn van onafhankelijkheid wordt gewekt.

MOGEN WE VOOR U AAN DE SLAG?

Wilt u uw bedrijf in Amsterdam ook filmisch onder de aandacht brengen? Vraagt u dan nu een offerte aan. En bij vragen vooraf kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via 0644327172, 0644327172 of info@reddiamonds.nl. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet en staan al te popelen om ook voor u een prachtige bedrijfsfilm in Amsterdam te maken!

We beantwoorden graag alvast wat vragen voor u die we vaak gesteld krijgen

Hoelang duurt het maken van een bedrijfsfilm?
In de meeste gevallen beginnen we in de eerste week direct met het script, we bekijken uw wensen en maken hiervoor een prijs op maat.

Samen plannen we een draaidag in voor je bedrijfsfilm en treffen we alle voorbereidingen die hiervoor nodig zijn.

Twee weken na de draaidag ontvangt je al de eerste versie van je bedrijfsfilm.

Kijk voor meer informatie hierover bij het kopje werkwijze

Wat is een goede lengte voor een bedrijfsfilm?
Wij raden je aan de film tussen de 1 en 1,5 minuut te houden.

Uit onze ervaring blijkt dat dit de perfecte lengte is om je verhaal te kunnen vertellen, en het kort en krachtig te laten.

Zo verliezen we geen kijkers, en kunnen we aandacht van de kijker waarborgen.

Wat kost een bedrijfsfilm?
Een volledige bedrijfsfilm inclusief drone shots heb je al vanaf €1250,- ex. BTW

Bekijk voor meer informatie bij het kopje tarieven

LATEN WE STARTEN!

NEEM SNEL CONTACT OP VOOR JE EIGEN OP MAAT GEMAAKTE BEDRIJFSFILM

WIJ ZIJN TELEFONISCH, E-MAIL OF VIA WHATSAPP BEREIKBAAR 

Contact

TELEFOON

STEFAN MANCIARACINA – 0644327172

FRANK EGBERINK – 0652316412

E-MAIL

INFO@REDDIAMONDS.NL