0644327172 OF 0652316412 INFO@REDDIAMONDS.NL

BEDRIJFSFILM IN DE REGIO ZWOLLE

Red Diamonds is het adres voor sterke bedrijfsfilms in de regio Zwolle

Bent u razend nieuwsgierig wanneer u een video op een website ziet staan? En kunt u niet wachten om op de play button te drukken? Precies dat gevoel kunt u ook creëren bij uw (potentiële) klanten. Een bedrijfsfilm laten opnemen kan de klant overhalen om te kiezen voor uw producten of diensten. Red Diamonds is een jong en dynamisch bedrijf, dat al jaren gespecialiseerd is in het maken van bedrijfsfilms in de regio Zwolle. Voor zowel grote als kleine bedrijven maken wij bedrijfsvideo’s. Zo kunnen we ook uw bedrijf onder de aandacht brengen.

DE WERKWIJZE VAN RED DIAMONDS

Voor een bedrijfsfilm in de omgeving van Zwolle bent u bij Red Diamonds aan het goede adres. Wij werken volgens een vaste werkwijze zodat u altijd weet waar u aan toe bent. We maken eerst kennis met uw onderneming. Vervolgens gaan we samen brainstormen over wat u wilt uitstralen met de video en op welke manier. Daarna overleggen we op welke dagen het schikt om de bedrijfsvideo in de regio Zwolle op te nemen. Uw bedrijfsfilm
wordt opgenomen en is na de montage en mogelijke feedback klaar om verspreid te worden. Wij maken enkel gebruik van 4K resolutie, wat haarscherpe beelden oplevert.

WAAROM INVESTEREN IN EEN BEDRIJFSFILM?

Video wint steeds meer aan populariteit. Maar liefst tweederde van alle zoekopdrachten zijn gerelateerd aan video’s. Vergeet de gedachte dat een bedrijfsfilm laten opnemen in Zwolle achterhaald is. Het wordt juist steeds populairder. U kunt hiermee de aandacht trekken van uw potentiële klanten. Een bedrijfsvideo prikkelt daarnaast de zintuigen meer dan een tekst. Wij zorgen ervoor dat de boodschap goed blijft hangen bij uw doelgroep, waardoor uw mogelijke klanten u blijven herinneren. Een bedrijfsfilm in Zwolle laten opnemen is dus dé manier om u te profileren bij uw potentiële klanten!

CONCEPT OP MAAT

Wij maken een concept gericht op de doelgroeppen van uw product of dienst

.

4K RESOLUTIE

Red Diamonds maakt gebruikt van High-End video camera’s die de haarscherpe beelden leveren voor uw bedrijfsfilm

DRONE BEELDEN

Wij bieden een mooi en effectief perspectief van boven, hiermee kunnen we uw showroom of locatie mooi verwerken in de bedrijfsfilm

VRAGEN OVER EEN BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN NABIJ ZWOLLE?

Wilt u uw klanten nóg meer te imponeren met uw prachtige locatie in de bedrijfsvideo? Kies dan ook voor drone beelden die wij voor u kunnen maken. Wat voor bedrijfsfilm u ook voor ogen hebt, wij maken een concept gericht op de doelgroepen van uw product en dienst. Bij vragen kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar info@reddiamonds.nl. Wacht dus niet langer; laat een bedrijfsfilm nabij Zwolle opnemen en imponeer!

Hoelang duurt het maken van een bedrijfsfilm?

In de meeste gevallen beginnen we in de eerste week direct met het script, we bekijken uw wensen en maken hiervoor een prijs op maat.

Samen plannen we een draaidag in voor uw bedrijfsfilm en treffen we alle voorbereidingen die hiervoor nodig zijn.

Twee weken na de draaidag ontvangt u al de eerste versie van uw bedrijfsfilm.

Kijk voor meer informatie hierover bij het kopje werkwijze

Wat is een goede lengte voor een bedrijfsfilm?

Wij raden u aan de film tussen de 1 en 1,5 minuut te houden.

Uit onze ervaring blijkt dat dit de perfecte lengte is om uw verhaal te kunnen vertellen, en het kort en krachtig te laten.

Zo verliezen we geen kijkers, en kunnen we aandacht van de kijker waarborgen.

Wat kost een bedrijfsfilm?

Een volledige bedrijfsfilm inclusief drone shots maken wij al vanaf €1250,- ex. BTW

Bekijk voor meer informatie bij het kopje tarieven