WIJ ZIJN TE BEREIKEN OP: 0644327172 OF 0652316412 INFO@REDDIAMONDS.NL

BEDRIJFSFILM IN DE REGIO ZWOLLE

Red Diamonds is het adres voor sterke bedrijfsfilms in de regio Zwolle

Ben je razend nieuwsgierig wanneer je een video op een website ziet staan? En kun je niet wachten om op de play button te drukken? Precies dat gevoel kun je ook creëren bij je (potentiële) klanten. Een bedrijfsfilm laten opnemen kan de klant overhalen om te kiezen voor jouw producten of diensten. Red Diamonds is een jong en dynamisch bedrijf, dat al jaren gespecialiseerd is in het maken van bedrijfsfilms in de regio Zwolle. Voor zowel grote als kleine bedrijven maken wij bedrijfsvideo’s. Zo kunnen we ook jouw bedrijf onder de aandacht te brengen.

DE WERKWIJZE VAN RED DIAMONDS

Voor een bedrijfsfilm in de omgeving van Zwolle ben je bij Red Diamonds aan het goede adres. Wij werken volgens een vaste werkwijze zodat je altijd weet waar je aan toe bent. We maken eerst kennis met jouw onderneming. Vervolgens gaan we samen brainstormen over wat je wilt uitstralen met de video en op welke manier. Daarna overleggen we op welke dagen het schikt om de bedrijfsvideo in de regio Zwolle op te nemen. Jouw bedrijfsfilm
wordt opgenomen en is na de montage en mogelijke feedback klaar om verspreid te worden. Wij maken enkel gebruik van 4K resolutie, wat haarscherpe beelden oplevert.

WAAROM INVESTEREN IN EEN BEDRIJFSFILM?

Video wint steeds meer aan populariteit. Maar liefst tweederde van alle zoekopdrachten zijn gerelateerd aan video’s. Vergeet de gedachte dat een bedrijfsfilm laten opnemen in Zwolle achterhaald is. Het wordt juist steeds populairder. Je kunt hiermee de aandacht trekken van jouw potentiële klanten. Een bedrijfsvideo prikkelt daarnaast de zintuigen meer dan een tekst. Wij zorgen ervoor dat de boodschap goed blijft hangen bij je doelgroep, waardoor je mogelijke klanten je blijven herinneren. Een bedrijfsfilm in Zwolle laten opnemen is dus dé manier om je te profileren bij je potentiële klanten!

CONCEPT OP MAAT

Wij maken een concept gericht op de doelgroeppen van je product of dienst

.

4K RESOLUTIE

Red Diamonds maakt gebruikt van High-End video camera’s die de haarscherpe beelden leveren voor je bedrijfsfilm

DRONE BEELDEN

Wij bieden een mooi en effectief perspectief van boven, hiermee kunnen we je showroom of locatie mooi verwerken in de bedrijfsfilm

VRAGEN OVER EEN BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN NABIJ ZWOLLE?

Wil je je klanten nóg meer te imponeren met jouw prachtige locatie in de bedrijfsvideo? Kies dan ook voor drone beelden die wij voor je kunnen maken. Wat voor bedrijfsfilm je ook voor ogen hebt, wij maken een concept gericht op de doelgroepen van je product en dienst. Bij vragen kun je contact opnemen door een mail te sturen naar info@reddiamonds.nl. Wacht dus niet langer; laat een bedrijfsfilm nabij Zwolle opnemen en imponeer!

Hoelang duurt het maken van een bedrijfsfilm?

In de meeste gevallen beginnen we in de eerste week direct met het script, we bekijken uw wensen en maken hiervoor een prijs op maat.

Samen plannen we een draaidag in voor je bedrijfsfilm en treffen we alle voorbereidingen die hiervoor nodig zijn.

Twee weken na de draaidag ontvangt je al de eerste versie van je bedrijfsfilm.

Kijk voor meer informatie hierover bij het kopje werkwijze

Wat is een goede lengte voor een bedrijfsfilm?

Wij raden je aan de film tussen de 1 en 1,5 minuut te houden.

Uit onze ervaring blijkt dat dit de perfecte lengte is om je verhaal te kunnen vertellen, en het kort en krachtig te laten.

Zo verliezen we geen kijkers, en kunnen we aandacht van de kijker waarborgen.

Wat kost een bedrijfsfilm?

Een volledige bedrijfsfilm inclusief drone shots heb je al vanaf €1250,- ex. BTW

Bekijk voor meer informatie bij het kopje tarieven

LATEN WE STARTEN!

NEEM SNEL CONTACT OP VOOR JE EIGEN OP MAAT GEMAAKTE BEDRIJFSFILM

WIJ ZIJN TE TELEFONISCH, E-MAIL OF VIA WHATSAPP BEREIKBAAR 

Contact

TELEFOON

STEFAN MANCIARACINA – 0644327172

FRANK EGBERINK – 0652316412

E-MAIL

INFO@REDDIAMONDS.NL