BRUILOFTSFILM

De mooiste dag van je leven beleef je maar één keer, toch? 😉Hoe leuk is het dan om deze dag vast te laten leggen zodat jullie én alle gasten altijd de mogelijkheid hebben om jullie bruiloft te her-beleven.Met ons team van video-experts zorgen wij er voor dat er geen standaard trouwclip wordt afgeleverd, maar een cinematische film vol emotie en pure momenten. Standaard is bij ons een woord dat je niet vaak hoort;)  We denken dan ook op een creatieve manier mee over alle gebeurtenissen die er op jullie bruiloft gaan plaatsvinden om zo een bruiloftsfilm op te leveren die je minstens 10x wil terugzien.

Red Diamonds

PERSOONLIJK GESPREK

Elke bruiloft is uniek! Daarom is het voor ons belangrijk om deze dag precies zo vast te leggen zoals jullie de bruiloft ervaren en hiervan een complete bruiloftsfilm te maken. We komen graag persoonlijk bij jullie langs voor een lekker ☕️bakkie & om alle wensen vooraf te bespreken zodat wij van jullie en jullie van ons precies weten wat er verwacht kan worden.

DE GROTE DAG

Op de grote dag is het dan zover! Jullie gaan trouwen! Wij zorgen er voor dat elk moment vastgelegd word zonder op de voorgrond te treden, het is ten slotte jullie dag! We zijn er bij vanaf het moment dat je de jurk of het pak aantrekt tot aan het moment dat deze weer uitgaan (nee niet letterlijk natuurlijk… 😜)

NABEWERKING

Wanneer jullie net wakker worden om bij te komen van de fantastische dag, beginnen wij al met het selecteren van de beste momenten om hiervan een mooie bruiloftsfilm te maken.
Zodra we alle hoogtepunten hebben samengevoegd, beginnen we aan de montage: een combinatie van de beste beelden, de mooiste muziek en sfeervolle kleur correctie.

OPLEVERING

We leveren de video digitaal aan jullie op, zo kan je de bruiloftsfilm makkelijk verspreiden onder  bijvoorbeeld alle gasten of delen via social media. De video vast op je telefoon zetten? Wij helpen je hoe je dat het makkelijkst kan doen.

maak kennis met Onze Bruiloft experts

Frank Egberink

Camera & regie

Stefan Manciaracina

camera & edit

WAAROM KIEZEN VOOR RED DIAMONDS?

Ontspannen Communicatie
Wij nemen ons werk heel serieus, maar daarnaast zijn we altijd in voor een beetje lol! Het is immers een feestelijke dag toch?;)
Onzichtbare aanwezigheid
De dag draait om jullie! Daarom zijn wij zoveel mogelijk op de achtergrond om zo alle aandacht op jullie te vestigen.
De beste apparatuur
Wij maken gebruik van de beste kwaliteit apparatuur, zo zorgen we ervoor dat beeld en geluid van bioscoop kwaliteit zijn.
Snelle oplevering
Lang wachten op je bruiloftsfilm? Dat hoeft niet, met ons team van editors zorgen we ervoor dat jullie al binnen 3-4 weken kunnen genieten van jullie bruiloftsfilm.