JULLIE
MOOISTE DAG

De mooiste dag van je leven beleef je maar één keer, toch? 😉 Leg deze dag vast zodat jullie én alle gasten altijd de mogelijkheid hebben om jullie bruiloft te her-beleven.

Slider
ONZE
WERKWIJZE
PERSOONLIJK GESPREK

Elke bruiloft is uniek! Daarom is het voor ons belangrijk om deze dag precies zo vast te leggen zoals jullie de bruiloft ervaren. We komen graag persoonlijk bij jullie langs voor een lekker ☕️
bakkie & om alle wensen vooraf te bespreken zodat wij van jullie en jullie van ons precies weten wat er verwacht kan worden.

NABEWERKING

Wanneer jullie net wakker worden om bij te komen van de fantastische dag, beginnen wij al met het selecteren van de beste momenten om hiervan een mooie bruiloftsfilm te maken.
Een combinatie van de beste beelden, de mooiste muziek en sfeervolle kleur correctie.

DE GROTE DAG

Wij zorgen er voor dat elk moment vastgelegd word zonder op de voorgrond te treden, het is ten slotte jullie dag! We zijn er bij vanaf het moment dat je de jurk of het pak aantrekt tot aan het moment dat deze weer uitgaan (nee niet letterlijk natuurlijk… 😜)

queue_play_next
OPLEVERING

We leveren de video digitaal aan jullie op, zo kan je de bruiloftsfilm makkelijk verspreiden onder bijvoorbeeld alle gasten of delen via social media. De video vast op je telefoon zetten? Wij helpen je hoe je dat het makkelijkst kan doen.

Slider
Play
Walid & Rowie

Op een zonovergoten zaterdag mochten wij de waanzinnige bruiloft van Walid & Rowie vastleggen.
Een dag om niet te vergeten, met een blijvende video herinnering.

Slider
CONTACT

Neem vrijblijvend contact op met onze video-experts.

+31652316412 / +31644327172
info@reddiamonds.nl
blijf op de hoogte van onze projecten
Slider