PROMOTIEFILM ZWOLLE

Promotiefilm Zwolle

Licht. Camera. Actie! Vandaag nemen wij uw promotiefilm in Zwolle op. De acteurs staan al te wachten. De muziek is al uitgekozen. En de drones hebben hun testronde al gevlogen. U weet het zeker: dit wordt fantastisch! Wacht niet te lang en ga de uitdaging aan! Want werkt u met Red Diamonds? Dan maakt u gegarandeerd een onvergetelijke indruk!.

Voordelen Promotiefilm

Kan uw product, bedrijf of evenement wel wat meer naamsbekendheid gebruiken? Dan is het maken van een promotiefilm in Zwolle dé perfecte oplossing. Hierin krijgt u namelijk alle vrijheid om ‘uw’ verhaal te vertellen. Plaats de video op uw eigen website en op social media. En voor u het weet gaat u viraal! Lekker makkelijk én voordelig. Met prijzen vanaf €750,- is het opnemen van zo’n promotiefilmpje in Zwolle, misschien wel één van de goedkoopste vormen van marketing!

Enkele tips en tricks

Het opnemen van een promotievideo in Zwolle is makkelijker gezegd dan gedaan. Er komt namelijk nogal wat denkwerk bij kijken. Wilt u zo snel mogelijk met ons aan de slag? Geef dan alvast antwoord op de volgende vragen: Welk publiek wilt u aanspreken? Welk verhaal wilt u vertellen? En wat wilt u laten zien? Zo heeft u de basis al staan. En wordt het opnemen van uw promotiefilm in Zwolle gegarandeerd een succes!

Een video van Red Diamonds

Aangenaam! Wij zijn Stefan en Frank. Als twee jonge filmmakers hebben wij Red Diamonds opgericht. En met succes! Met onze frisse inzichten hebben wij al mogen filmen voor grote namen. Zoals: Ali B, Desperados en ICI PARIS XL. Daarnaast werken wij ook voor lokale bedrijven. Zo hebben wij in de omgeving van Zwolle al een promotievideo gemaakt voor Luxury Floors. Nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk dan zeker ons portfolio.

ONZE KLANTEN

Deze klanten kozen al voor een eigen bedrijfsfilm van Red Diamonds

WestCord Hotels
Gemeente Coevorden
Luxury Floors
Desperados
Trifecta
Soulvation

“De Luxury Floors Impressie video geeft alle facetten van ons bedrijf goed weer, de klant krijgt vertrouwen in hetgeen wat hij/zij ziet en straalt professionaliteit uit. Echt onmisbaar op onze website!”

Luxury Floors

“Wij werken als Soulvation heel graag samen met de mannen van Red Diamonds. Ze weten altijd de sfeer zoals die ook daadwerkelijk in de club of op het festival was, goed vast te leggen én er zelfs nog wat aan toe te voegen. Slimme en snelle montage afgewisseld met lekkere, vaak originele muziek. Das de kern van goede filmpjes, verhalen vertellen. Dat kunnen zij als geen ander. Hulde!”

Soulvation (Ronald Molendijk & Erland Galjaard)

“Goed voorbereid, Hoge werk ethiek, Flexibel kunnen bij schakelen & gepassioneerd in het vak”

Ali Bouali (Label eigenaar SPEC Entertainment)

Aan de slag!

Neem contact met ons op voor uw eigen bedrijfsfilm