0644327172 OF 0652316412 INFO@REDDIAMONDS.NL

PROMOTIEFILM

Promoot uw bedrijf of evenement op een originele manier

Bent u op zoek naar een unieke en originele manier om uw evenement of bedrijf promoten? Kies ervoor om een promotiefilm te laten maken door Red Diamonds. U valt meer op bij uw klanten wanneer u kiest voor een promotievideo. Wij maken dynamische beelden die volledig in de stijl van het bedrijf of evenement passen. Kijk in ons portfolio voor voorbeelden van promotiefilmpjes.

WAAROM EEN PROMOTIEFILM EEN GOEDE INVESTERING IS

Wanneer u wilt opvallen als bedrijf, is het belangrijk dat u zich onderscheidt. Tegenwoordig zijn er veel manieren om uw bedrijf op de kaart te zetten. Een promotiefilm is een uitstekende manier om op te vallen bij uw doelgroep. Beelden blijven immers goed hangen in ons geheugen. Wij maken krachtige 4K video’s die volledig aan de wensen van de klant voldoen. Red Diamonds creëert altijd unieke content voor uw bedrijf. Wij maken een video met een duidelijke boodschap en geven de boodschap kracht door middel van mooie, scherpe beelden. In goed overleg bespreken we de mogelijkheden en aan de hand daarvan gaan we aan de slag met het promotiefilmpje.

ONZE WERKWIJZE

Wij hanteren een vaste werkwijze. Hierdoor weet u precies waar u als klant aan toe bent. Wij vinden het belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van de onderneming. Zo kunnen wij de sterke punten van het bedrijf extra breed belichten in het promotiefilm. Wij komen filmen volgens ons samen ontwikkelde script. Daarna krijgt u voldoende de tijd om nog eventuele aanpassingen door te geven.

CONCEPT OP MAAT

Wij maken een concept gericht op de doelgroeppen van uw product of dienst

.

4K RESOLUTIE

Red Diamonds maakt gebruikt van High-End video camera’s die de haarscherpe beelden leveren voor uw bedrijfsfilm

DRONE BEELDEN

Wij bieden een mooi en effectief perspectief van boven, hiermee kunnen we uw showroom of locatie mooi verwerken in de bedrijfsfilm

LAAT UW PROMOTIEFILMPJE ONTWIKKELEN DOOR RED DIAMONDS

Wilt u uw doelgroep versteld doen staan van uw bedrijf of evenement? Ze helemaal omver blazen met een video? Kies er dan voor om een promotievideo te laten maken door Red Diamonds. Wij hebben ervaring in het maken van de beste bedrijfsfilms, evenementen video’s en promotiefilms in Zwolle en omgeving maar ook daarbuiten.Voor zowel kleine als grote bedrijven. Bij vragen kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar info@reddiamonds.nl. Wacht niet langer en imponeer uw (potentiële) klanten met een promotiefilm van Red Diamonds!