0644327172 OF 0652316412 INFO@REDDIAMONDS.NL

Promotiefilm Zwolle

Licht. Camera. Actie! Vandaag nemen wij uw promotiefilm in Zwolle op. De acteurs staan al te wachten. De muziek is al uitgekozen. En de drones hebben hun testronde al gevlogen. U weet het zeker: dit wordt fantastisch! Wacht niet te lang en ga de uitdaging aan! Want werkt u met Red Diamonds? Dan maakt u gegarandeerd een onvergetelijke indruk!

VOORDELEN PROMOTIEFILM

Kan uw product, bedrijf of evenement wel wat meer naamsbekendheid gebruiken? Dan is het maken van een promotiefilm in Zwolle dé perfecte oplossing. Hierin krijgt u namelijk alle vrijheid om ‘uw’ verhaal te vertellen. Plaats de video op uw eigen website en op social media. En voor u het weet gaat u viraal! Lekker makkelijk én voordelig. Met prijzen vanaf €750,- is het opnemen van zo’n promotiefilmpje in Zwolle, misschien wel één van de goedkoopste vormen van marketing!

ENKELE TIPS EN TRICKS

Het opnemen van een promotievideo in Zwolle is makkelijker gezegd dan gedaan. Er komt namelijk nogal wat denkwerk bij kijken. Wilt u zo snel mogelijk met ons aan de slag? Geef dan alvast antwoord op de volgende vragen: Welk publiek wilt u aanspreken? Welk verhaal wilt u vertellen? En wat wilt u laten zien? Zo heeft u de basis al staan. En wordt het opnemen van uw promotiefilm in Zwolle gegarandeerd een succes!

EEN VIDEO VAN RED DIAMONDS

Aangenaam! Wij zijn Stefan en Frank. Als twee jonge filmmakers hebben wij Red Diamonds opgericht. En met succes! Met onze frisse inzichten hebben wij al mogen filmen voor grote namen. Zoals: Ali B, Desperados en ICI PARIS XL. Daarnaast werken wij ook voor lokale bedrijven. Zo hebben wij in de omgeving van Zwolle al een promotievideo gemaakt voor Luxury Floors. Nieuwsgierig naar ons werk? Bekijk dan zeker ons portfolio.

CONCEPT OP MAAT

Wij maken een concept gericht op de doelgroepen van uw product of dienst

.

4K RESOLUTIE

Red Diamonds maakt gebruikt van High-End video camera’s die de haarscherpe beelden leveren voor uw bedrijfsfilm

DRONE BEELDEN

Wij bieden een mooi en effectief perspectief van boven, hiermee kunnen we uw showroom of locatie mooi verwerken in de bedrijfsfilm

REGEL NU EEN PROMOTIEFILM IN ZWOLLE

Wilt u uw bedrijf of evenement ook zo origineel mogelijk op de kaart zetten? Bij Red Diamonds helpen wij u graag verder! Vraag meteen om een offerte door te mailen naar info@reddiamonds.nl. Heeft u een vraag? Bel of app gerust! Dat kan naar 06 – 52316412 of 06 – 44327172. En wie weet nemen wij straks een promotiefilm bij u in Zwolle op!

LATEN WE STARTEN!

NEEM SNEL CONTACT OP VOOR JE EIGEN OP MAAT GEMAAKTE PROMOTIEFILM

WIJ ZIJN TE TELEFONISCH, E-MAIL OF VIA WHATSAPP BEREIKBAAR 

Contact

TELEFOON

STEFAN MANCIARACINA – 0644327172

FRANK EGBERINK – 0652316412

E-MAIL

INFO@REDDIAMONDS.NL