Promotiefilm, Promotiefilmpje

Wil je indruk maken met een promotiefilmpje? Red Diamonds helpt u graag uw wensen te visualiseren! ✓ 4K video’s van hoge kwaliteit

Promotiefilm

Ben je op zoek naar een unieke en originele manier om je evenement of bedrijf promoten? Kies ervoor om een promotiefilm te laten maken door Red Diamonds. Je valt meer op bij je klanten wanneer je kiest voor een promotievideo. Wij maken dynamische beelden die volledig in de stijl van het bedrijf of evenement passen. Kijk in ons portfolio voor voorbeelden van promotiefilmpjes.

Waarom een promotiefilm een goede investering is

Wanneer je wilt opvallen als bedrijf, is het belangrijk dat je je onderscheidt.Tegenwoordig zijn er veel manieren om je bedrijf op de kaart te zetten. Een promotiefilm is een uitstekende manier om op te vallen bij jouw doelgroep. Beelden blijven immers goed hangen in ons geheugen. Wij maken krachtige 4K video’s die volledig aan de wensen van de klant voldoen. Red Diamonds creëert altijd unieke content voor jouw bedrijf. Wij maken een video met een duidelijke boodschap en geven de boodschap kracht door middel van mooie, scherpe beelden. In goed overleg bespreken we de mogelijkheden en aan de hand daarvan gaan we aan de slag met het promotiefilmpje.

Onze werkwijze

Wij hanteren een vaste werkwijze. Hierdoor weet je precies waar je als klant aan toe bent. Wij vinden het belangrijk om een duidelijk beeld te krijgen van de onderneming. Zo kunnen wij de sterke punten van het bedrijf extra breed belichten in het promotiefilm. Wij komen filmen volgens ons samen ontwikkelde script. Daarna krijg je voldoende de tijd om nog eventuele aanpassingen door te geven.

Laat je promotiefilmpje ontwikkelen door Red Diamonds

Wil je je doelgroep versteld doen staan van jouw bedrijf of evenement? Ze helemaal omver blazen met een video? Kies er dan voor om een promotievideo te laten maken door Red Diamonds. Wij hebben ervaring in het maken van de beste bedrijfsvideo’s, evenementen video’s en promotiefilmpjes voor zowel kleine als grote bedrijven. Bij vragen kun je contact opnemen door een mail te sturen naar info@reddiamonds.nl. Wacht niet langer en imponeer je (potentiële) klanten met een promotiefilm van Red Diamonds!

Aan de slag!

Bedrijfsfilm in Amsterdam

Een bedrijfsfilm over uw bedrijf in Amsterdam laten maken? Laat dat maar over aan de mannen van Red Diamonds! Een professionele bedrijfsvideo waarin uw verhaal tot uiting komt, maakt dat u met uw bedrijf opvalt. Want u kunt nog zo’n mooi verhaal op papier zetten, uw potentiële klanten gaan dit niet lezen in hun kostbare tijd. In de content snacking-wereld waarin we leven voert video de boventoon!

Aan de slag!

WAAROM ZOU U EEN BEDRIJFSFILM LATEN MAKEN?

CONCEPT OP MAAT
Wij maken een concept gericht op de doelgroeppen van uw product of dienst
4K RESOLUTIE
Red Diamonds maakt gebruikt van High-End video camera’s die de haarscherpe beelden leveren voor uw bedrijfsfilm
DRONE BEELDEN
Wij bieden een mooi en effectief perspectief van boven, hiermee kunnen we uw showroom of locatie mooi verwerken in de bedrijfsfilm
Inzicht
Hiermee geeft u inzicht in uw bedrijf. Daarnaast wekt u door middel van een bedrijfsfilm vertrouwen op bij de klant.
Ook loopt u een stapje voor op andere bedrijven binnen uw branche.

ONZE KLANTEN

Deze klanten kozen al voor een eigen bedrijfsfilm van Red Diamonds

WestCord Hotels
Gemeente Coevorden
Luxury Floors
Desperados
Trifecta
Soulvation

“De Luxury Floors Impressie video geeft alle facetten van ons bedrijf goed weer, de klant krijgt vertrouwen in hetgeen wat hij/zij ziet en straalt professionaliteit uit. Echt onmisbaar op onze website!”

Luxury Floors

“Wij werken als Soulvation heel graag samen met de mannen van Red Diamonds. Ze weten altijd de sfeer zoals die ook daadwerkelijk in de club of op het festival was, goed vast te leggen én er zelfs nog wat aan toe te voegen. Slimme en snelle montage afgewisseld met lekkere, vaak originele muziek. Das de kern van goede filmpjes, verhalen vertellen. Dat kunnen zij als geen ander. Hulde!”

Soulvation (Ronald Molendijk & Erland Galjaard)

“Goed voorbereid, Hoge werk ethiek, Flexibel kunnen bij schakelen & gepassioneerd in het vak”

Ali Bouali (Label eigenaar SPEC Entertainment)

Aan de slag!

Neem contact met ons op voor uw eigen bedrijfsfilm